gratis utbildning
pixabay.com

Udemy är en populär utbildningsajt, inte minst för systemutvecklare. Här finns hundratusentals kurser inom allt från meditation till affärsjuridik. De flesta kurser kostar ett tiotal dollar men det finns en hel del gratiskurser. Här listar vi de bästa gratis Udemy-kurserna inom frontend.

Vue.js Fast Crash Course

Lär dig Javascript-ramverket vue.js och skapa din egen app med den här gratis-kursen. Kursen är drygt 2,5 timmar och kräver att du har kunskap om Javascript sedan tidigare.

https://www.udemy.com/course/vuejs-fast-crash-course/

CSS Flexbox – Mastering the Basics

CSS Flexbox är ett måste om du ska bygga webbsidor som fungerar i olika storlekar på webbläsarfönstret. Metoden utklassar äldre metoder att hantera boxar som float. Den här kursen lär dig grunderna i Flexbox.

https://www.udemy.com/course/css-flexbox-mastering-the-basics/

React basic in just 1 hour

React utvecklades av Facebook och används i första hand av stora applikationer där data uppdateras frekvent. Det finns även stora möjligheter att använda ramverket till att bygga mobilappar.

https://www.udemy.com/course/react-basic-in-just-1-hour/

Building a Facebook Chatbot in Chatfuel

Inget är så hett just nu som AI. I den här kursen lär du dig använda artificiell intelligens i praktiken med Facebook chatbot.

https://www.udemy.com/course/building-a-facebook-messenger-chat-bot-in-chatfuel/

How to Make a WordPress Website – Step by Step

WordPress är världens mest spridda CMS och används av miljoner sajter världen över. Bakgrunden till succén är att det är mycket lätt att använda och kräver minimal teknisk kompetens. I den här kursen lär du dig grunderna hur du sätter upp en komplett WordPress-sajt.

https://www.udemy.com/course/how-to-make-a-wordpress-website-step-by-step-full-course/

Free Digital Marketing, SEO, Social Media Marketing Course

När du väl har byggt en sajt så måste du marknadsföra den för att få trafik. Det går att göra med både betald annonsering, sökmotoroptimering, sökordsoptimering och marknadsföring i social medier. Den här kursen går igenom samtliga delar inom digital marknadsföring.

https://www.udemy.com/course/free-digital-marketing-seo-social-media-marketing-course/

Det här är bara ett urval av gratis-kurserna som finns på Udemy.com.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här